Wie ben ik?

Alles wat u moet weten over Bart de Jong

Bart is van oorsprong slager. Hij heeft naast zijn werk de HEAO gevolgd en een MBA afgerond. Het exploiteren van en het openen, inrichten en verbouwen van tientallen winkels waren een goede voorbereiding en leerschool voor succesvolle projectontwikkeling.

Sinds de verkoop van zijn winkels en de oprichting van Bart de Jong Projectontwikkeling BV, heeft Bart projecten ontwikkeld op divers vlak. Het voor eigen rekening en risico verbouwen van een rijksmonument tot appartementengebouw ‘De Oude Druckerij’ was zijn eerste project. Het herontwikkelen van agrarische- en bedrijfslocaties tot bouwkavels en woningprojecten als Wardererf, Warderpad, Czaar Peterpad, Schardam en Appartementengebouw Fier Zaans volgden. Het voormalige kantoorpand Ebbenhout 22-40 is tot het succesvolle Zaanhotel ontwikkeld. Op dit moment werkt Bart aan de herontwikkeling van diverse bedrijfslocaties tot supermarkt, zorgvilla’s of woningen. Daarnaast is Bart altijd op zoek naar nieuwe projecten als opdracht, samen of om voor eigen rekening en risico te ontwikkelen.

In een open verstandhouding met de vastgoedeigenaar brengt Bart op gestructureerde wijze de wensen in kaart, waarbij gedacht wordt vanuit mogelijkheden en niet vanuit beperkingen. De overheid, betrokken partijen en diverse spelers in het veld worden door Bart aan elkaar gekoppeld om vanuit een zo breed mogelijk spectrum naar het project te kijken. Tijdens het gehele project is hij het eerste aanspreekpunt. Dat maakt dat de lijnen altijd kort zijn. Gedurende diverse momenten van de ontwikkeling zal hij de vastgoedeigenaar informeren over de verdere voortgang en te nemen stappen.

Kenmerkend voor Bart zijn de nuchtere kijk op zaken, zijn eerlijke en kritische mening, zijn betrouwbaarheid en de succesfactoren: doorzetten, doorzetten en doorzetten. Het belang van het project staat bij hem gedurende het gehele project voorop.